Tule mukaan Mukwaniin: aloita taekwondo!

Alkeiskurssit lapsille

Etsitkö lapsellesi monipuolista harrastusta, joka kehittää motorisia taitoja ja liikkuvuutta sekä ennen kaikkea tarjoaa liikunnan riemua? Tervetuloa taekwondoon!

Minien (5-9-vuotiaat) ja junioreiden (10-13-vuotiaat) alkeiskurssit alkavat torstaina 5.10 Lohikosken koululla klo 18.15. Kurssit jatkuvat aina torstaisin klo 18.15-19.30 joulukuulle asti. Kurssi päättyy ensimmäiseen vyökokeeseen.

Alkeiskurssin hinta on 50 euroa. Kolme ensimmäistä kertaa ovat kokeilukertoja, joista emme laskuta.

Ilmoita itsesi/lapsesi mukaan tämän linkin kautta:  https://goo.gl/forms/0ZeE0vls18cehw7n2

Mini- ja juniorikursseille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (10 molemmille kursseille). Saat vahvistuksen pääsystä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Ilmoitathan, jos et pääsekään kurssille, jotta voimme ottaa varasijalta seuraavan mukaan.

Mukwaniin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse contact(at)mukwan.com. Voit myös soittaa seurakoordinaattorille 040 931 5096.

Alkeiskurssi väh. 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Taekwondossa jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti, joten mukaan uskaltaa hyvin tulla myös ilman liikunnallista taustaa. Taekwondossa kuntosi kohoaa hauskalla tavalla yhdessä treenaten. Lajitaitojen ohella saat lisää voimaa ja venyvyyttä kuin huomaamatta!

Syksyn 2023 alkeiskurssi aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille nuorille alkaa keskiviikkona 4.10. klo 20.00. Jatkossa harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 20.00-21.30 ja torstaisin klo 19.30-21.00.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! Ilmoitathan myöhemmin osoitteeseen contact(at)mukwan.com, jos et aiokaan aloittaa/jatkaa harrastusta.

Kurssin hinta on 50 euroa ja se kattaa harjoitukset vuoden loppuun asti. Opiskelijahinta JYU- ja JAMK-opiskelijoille on 30 euroa. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta.

Ilmoita itsesi mukaan tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/0ZeE0vls18cehw7n2

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Meillä harjoitellaan paljain jaloin. Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta E-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com. Voit myös soittaa seurakoordinaattorille 040 931 5096.

Mukwan Jyväskylä – hikeä, hymyä ja hyviä haasteita!

Mukwanin Anna ja Lotta toivottavat uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi treeneihin! Kuva: Jenny Tiihonen.
comments powered by Disqus