Tule mukaan Mukwaniin: aloita taekwondo!

Alkeiskurssi väh. 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Taekwondossa jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti, joten mukaan uskaltaa hyvin tulla myös ilman liikunnallista taustaa. Taekwondossa kuntosi kohoaa hauskalla tavalla yhdessä treenaten. Lajitaitojen ohella saat lisää voimaa ja venyvyyttä kuin huomaamatta!

Tule mukaan aikuisten ja nuorten 14v+ kevään 2024 alkeiskurssille!

Aikuisten ja nuorten 14v+ alkeiskurssi järjestetään jälleen perinteisesti Lohikosken koululla. Kurssi alkaa keskiviikkona 6.3.2024 ja jatkuu 16.5.2024 saakka. Alkeiskurssin harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 20.00-21.30 ja torstaisin klo 19.30-21.00.

Ilmoittaudu kurssille Suomisportissa:

  1. Tee Suomisport-tili osoitteessa www.suomisport.fi

  2. Liity alkeiskurssin omaan treeniryhmään tästä: https://seurat.suomisport.fi/invite/fc9c07c7-8833-45e1-bfaa-ca20f5b14558

Suomisportissa näet tulevat treenit ja voit ilmoittautua harjoituksiin. Kurssin hinta on 50 euroa ja se kattaa harjoitukset kevätkauden loppuun asti. Opiskelijahinta JYU- ja JAMK-opiskelijoille on 30 euroa. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta. Alkeiskurssimaksu maksetaan Suomisportin kautta.

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Meillä harjoitellaan paljain jaloin. Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta E-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com. Voit myös soittaa toimintakoordinaattorille 040 931 5096.


 

Alkeiskurssit lapsille

Etsitkö lapsellesi monipuolista harrastusta, joka kehittää motorisia taitoja ja liikkuvuutta sekä ennen kaikkea tarjoaa liikunnan riemua? Tervetuloa taekwondoon!

Seuraava minien (5-9-vuotiaat) ja junioreiden (10-13-vuotiaat) alkeiskurssi järjestetään syksyllä 2024. 

Tiedotamme syksyn 2024 alkeiskurssin ilmoittautumisesta myöhemmin!

Alkeiskurssin hinta on 50 euroa. Kolme ensimmäistä kertaa ovat kokeilukertoja, joista emme laskuta. 

Mini- ja juniorikursseille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (10 molemmille kursseille). Saat vahvistuksen pääsystä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Ilmoitathan, jos et pääsekään kurssille, jotta voimme ottaa varasijalta seuraavan mukaan.

Mukwaniin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse contact(at)mukwan.com. Voit myös soittaa toimintakoordinaattorille 040 931 5096.

Mukwan Jyväskylä – hikeä, hymyä ja hyviä haasteita!

Mukwanin Anna ja Lotta toivottavat uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi treeneihin! Kuva: Jenny Tiihonen.
comments powered by Disqus