Tule mukaan Mukwaniin: aloita taekwondo!

Vuoden 2021 alkeiskurssit alkavat syksyllä. Luvassa on alkeiskurssit kaikenikäisille 5-vuotiaasta ylöspäin! Päivitämme tämän vuoden tiedot hieman lähempänä kurssien alkua.

Alkeiskurssi väh. 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Taekwondossa jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti, joten mukaan uskaltaa hyvin tulla myös ilman liikunnallista taustaa. Taekwondossa kuntosi kohoaa hauskalla tavalla yhdessä treenaten. Lajitaitojen ohella saat lisää voimaa ja venyvyyttä kuin huomaamatta!

Syksyn 2020 alkeiskurssi aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille nuorille alkaa 5.10. klo 19.30 Lohikosken koululla. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! Ilmoitathan myöhemmin osoitteeseen contact(at)mukwan.com, jos et aiokaan aloittaa/jatkaa harrastusta.

Kurssin hinta on 50 euroa ja se kattaa harjoitukset vuoden loppuun asti. Opiskelijahinta JYU- ja JAMK-opiskelijoille on 30 euroa. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta.

Ilmoita itsesi mukaan tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/0ZeE0vls18cehw7n2

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Meillä harjoitellaan paljain jaloin. Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta G-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com.

Alkeiskurssit lapsille

Etsitkö lapsellesi monipuolista harrastusta, joka kehittää motorisia taitoja ja liikkuvuutta sekä ennen kaikkea tarjoaa liikunnan riemua? Tervetuloa taekwondoon!

Minien (5–9-vuotiaat) ja junioreiden (10–13-vuotiaat) alkeiskurssit alkavat 19.9. klo 12.30–13.30 Lohikosken koululla. Ensimmäisten treenien alussa on lajinäytös, jonka jälkeen pääsee itse kokeilemaan lajia. Mukaan tarvitsee urheilulliset vaatteet ja vesipullon. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin ja sormien sekä varpaiden kynnet tulee leikata lyhyiksi. Lisäksi kellot ja korut kannattaa jättää kotiin ja pitkät hiukset laittaa kiinni. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan lasten treenejä Lohikosken koulun näyttämölle.

Minien ja junnujen alkeiskurssit ovat 19.9. alkaen

  • lauantaisin klo 12.30–13.30 Lohikosken koululla

Alkeiskurssin hinta on 50 euroa, ja se kattaa harjoitukset vuoden loppuun asti. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta.

Ilmoita itsesi/lapsesi mukaan tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/0ZeE0vls18cehw7n2

Mini- ja juniorikurssille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (10 molemmille kursseille). Saat vahvistuksen pääsystä muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta. Ilmoitathan, jos et pääsekään kurssille, jotta voimme ottaa varasijalta seuraavan mukaan.

Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta G-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com.

Lisätietoa lasten taekwondoharjoittelusta.

Mukwan Jyväskylä – hikeä, hymyä ja hyviä haasteita!

Mukwanin Anna ja Lotta toivottavat uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi treeneihin! Kuva: Jenny Tiihonen.
comments powered by Disqus