Tule mukaan Mukwaniin: aloita taekwondo!

Vuoden 2022 alkeiskurssi alkaa lokakuussa. 

Alkeiskurssi väh. 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Taekwondossa jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti, joten mukaan uskaltaa hyvin tulla myös ilman liikunnallista taustaa. Taekwondossa kuntosi kohoaa hauskalla tavalla yhdessä treenaten. Lajitaitojen ohella saat lisää voimaa ja venyvyyttä kuin huomaamatta!

Syksyn 2022 alkeiskurssi aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille nuorille alkaa keskiviikkona 12.10. klo 19.30 Lohikosken koululla. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! Ilmoitathan myöhemmin osoitteeseen contact(at)mukwan.com, jos et aiokaan aloittaa/jatkaa harrastusta.

Alkeiskurssilla treenataan kahdesti viikossa, keskiviikkoisin klo 19.30-21.00 ja lauantaisin klo 13.30-15.00.

Kurssin hinta on 50 euroa ja se kattaa harjoitukset vuoden loppuun asti. Opiskelijahinta JYU- ja JAMK-opiskelijoille on 30 euroa. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta.

Ilmoita itsesi mukaan tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/0ZeE0vls18cehw7n2

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Meillä harjoitellaan paljain jaloin. Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta E-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com. Voit myös soittaa seurakoordinaattorille 040 723 2379.

Mukwan Jyväskylä – hikeä, hymyä ja hyviä haasteita!

Mukwanin Anna ja Lotta toivottavat uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi treeneihin! Kuva: Jenny Tiihonen.
comments powered by Disqus