Miten Mukwaniin pääsee mukaan vuonna 2019?

Alkeiskurssit 5–14-vuotiaille mineille ja junioreille

Mukwan Jyväskylän seuraavat alle 14-vuotiaille suunnatut taekwondon alkeiskurssit alkavat syyskuussa 2019. Kerromme tarkemmin syksyn alkeiskurssiryhmistä elokuun lopussa. Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain, mikäli toimintamme kiinnostaa. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme.

Alkeiskurssit yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille järjestetään keväällä intensiivikurssi, jonka myötä pääsee aloittamaan uuden harrastuksen nopeasti ja edullisesti. Kurssi alkaa 7.2. klo 19.30–21.00 Lohikosken koululla, ja se kestää noin 2 kuukautta, riippuen hieman ryhmän koosta. Jos et pääse ensimmäisellä kerralla paikalle, niin aloittaa voi 14.2. asti. Kurssin harjoitusajat ovat:

Kurssin hinta on 50 € / 30 €. Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja korkeakouluopiskelijat. Jos harrastusta haluaa jatkaa kurssin jälkeen, maksaa loput kevätkaudesta 50 € (sama hinta kaikille). Tavallisesti puolen vuoden harjoitusmaksu on 170 €, joten säästät siis harjoitusmaksuista kymmeniä euroja kun aloitat nyt!

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen: contact(at)mukwan.com.

Syksyn alkeiskurssista tiedotamme myöhemmin.

Perhetaekwondoa 1–6-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen

Perhetaekwondolle ei ole vuonna 2019 erillistä vuoroa, mutta mukaan pääsee touhuamaan myös perheen pienimmät vanhempineen sopimuksen mukaan. Jos perhetaekwondo kiinnostaa, otathan yhteyttä Jani Hakkaraiseen: jani.hakkarainen(at)mukwan.com.

Mukwanin Anna ja Lotta toivottavat uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi treeneihin! Kuva: Jenny Tiihonen.
comments powered by Disqus