Yhteistreeni ITF Taekwon-Don kanssa

Yhteistyömme Jyvässeudun muiden urheiluseurojen kanssa sai jatkoa, kun Jyväskylän ITF Taekwon-Don pääohjaaja Milla Kakko vieraili harjoituksissamme maanantaina 15.8.

Kakko tutustutti mukwanilaisia ITF-suuntauksen saloihin ensin puolentoista tunnin ajan. Sen jälkeen päävalmentajamme Matti Heikkinen tarjoili maistiaisia WTF-suuntauksesta. Erikoistreeni-ilta oli avoin kaikille harrastajille.

Milla Kakko ja Matti Heikkinen. Kuva: Maiju Lari.

– Oli hienoa päästä tutustuttamaan harrastajiamme ITF:n ja WTF:n eroihin ja yhtäläisyyksiin. Lisäksi mukwanilaiset saivat oppia asiantuntevassa ohjauksessa sellaisia asioita, joita omassa harjoittelussamme on jäänyt vähemmälle. Toivottavasti yhteistyömme Jyväskylän ITF Taekwon-Don kanssa saa jatkoa, totesi Heikkinen illan treenisetin päätteeksi.

Yhteinen treeni-ilta oli Milla Kakonkin mielestä loistava tapa tutustua niin taekwondon eri suuntauksiin kuin paikalla olleisiin harrastajiinkin.

– Kummassakin tyylissä on omat vahvuutensa. Riippumatta lajista, meillä on aina opittavaa toisiltamme. Me ITF-puolella ihailemme WTF:n voimakkaita ja korkeita potkuja. Tunnelma oli sydämellinen ja Taekwon-Don tärkein olemus, hauskanpito onnistui kyllä täydellisesti! Kiitos Mukwanille lämpimästä vastaanotosta.

Lisätietoa Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry:stä

Yhteiskuva kolmituntisen treenin jälkeen. Kuva: Maiju Lari.
comments powered by Disqus