Mukwan Jyväskylä ry

Taekwondoseura Mukwan Jyväskylän tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa sekä innostaa aikuisia pysymään liikkeessä.

Meillä Mukwanissa jokainen harrastaja treenaa taekwondoa itselleen sopivalla tavalla – hauskana harrastuksena, tavoitteellisena treeninä tai kovana kilpaurheiluna. Huolehdimme siitä, että harjoitteluolosuhteet ovat seurassamme turvallisia kaikille harrastajille.

Mukwanin juuret ulottuvat 1980-luvun puoliväliin, jolloin taekwondo saapui Jyväskylään. Seura toimi pitkään rekisteröimättömänä yhdistyksenä, kunnes se rekisteröitiin nimellä Park Tae Kwon Do Jyväskylä ry vuonna 1997. Mukwan Jyväskylä ry:ksi nimi vaihdettiin vuonna 2003. Suomen Taekwondoliiton jäsenseurana sitoudumme lajiliitonkin määrittelemiin sääntöihin ja toimintamalleihin.

Mukwanin pääopettaja Matti Heikkinen valmistautumassa murskaamaan tiiliä taekwondonäytöksessä vuonna 1989.
Seuramme pääopettaja Matti Heikkinen valmistautumassa murskaamaan tiiliä taekwondonäytöksessä Huhtaharjun koululla vuonna 1989. Kuva: Jukka Patrikainen.

Vuoden 1991 alusta lähtien opettajamme on ollut Jong Man Park (7. dan). Hän asui 1990-luvulla pitkään Suomessa, mutta on palannut perheensä kanssa Souliin. Parhaillaan Park toimii Etelä-Korean ottelumaajoukkueen päävalmentajana ja on mukana Rion olympialaisissa johdattamassa joukkuettaan mitaleille.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano kaudella 2024:

  • Maria Heikkinen, puheenjohtaja
  • Antti Haaranen, varapuheenjohtaja
  • Kari Rannila, sihteeri
  • Matti Heikkinen, varajäsen
  • Laura Sippola, varajäsen

Hallituksen jäsenet tavoitat harjoituksissa ja sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi(at)mukwan.com.

Mukwan järjestää vuosittain kaksi sääntömääräistä yleiskokousta, joihin kaikkien jäsenten toivotaan osallistuvan.

Mukwan Jyväskylä – hikeä, hymyä ja hyviä haasteita!

Mukwan Jyväskylä ry:n logon on suunnittelut Toni Nevalainen.
comments powered by Disqus