Lajilisenssi ja vakuutus

Suomen Taekwondoliiton lajilisenssi on tarpeellinen kaikille taekwondon harrastajille. Erityisesti jokaisen ottelu- ja liikesarjakilpailemisesta kiinnostuneen on hankittava vuosittain lajilisenssi, sillä se on edellytys kilpailuihin osallistumiselle.

Lisenssin hyötyjä:

  • osallistumisoikeus Suomen Taekwondoliiton tapahtumiin (esim. leirit ja kilpailut)
  • Taekwondo-lehti 4 kertaa vuodessa kotiin postitettuna (pl. kertalisenssi)
  • alennuksia yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista (esim. Nipponsport, ZeroPoint, Rela-Hierojat ja Foamroller)
  • lisenssin hankkimisen yhteydessä voi samalla ostaa myös OP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen.

Tutustu tarkemmin lajilisenssiin ja hanki se Suomen Taekwondoliiton verkkosivuilta. Kannattaa kysyä lisätietoja myös ohjaajiltamme.
 

Ovathan vakuutusasiasi kunnossa?

Muistathan hankkia itsellesi tai lapsellesi vapaa-ajan vakuutuksen, joka kattaa kamppailu-urheilun! Seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan. Erityisen tärkeää on, että jokaisella kilpailijalla on taekwondokilpailemisen kattava vakuutus. Huomaa, että Suomen Taekwondoliiton lajilisenssiin on saatavilla myös Sporttiturva-vakuutus.

Kesäkuussa ilmestyneessä Taekwondo-lehti 2/2017 kerrottiin tilastotietoa taekwondon parissa sattuneista vammoista ja junioriottelija Sirirattana Somsanookin esimerkkitapaus vakuutuksen hyödyllisyydestä. Somsanook on loukannut polvensa jo kahdesti, mutta jatkaa sitkeästi taekwondon harrastamista:

"Suosittelen vakuutusta kaikille harrastajille, varsinkin kilpailijoille, koska loukkaantuminen on lajissa mahdollista. Minulle vakuutus on ollut tärkeä asia. En tiedä, miten olisin selvinnyt ilman sitä."

Kuva: Riitta-Ilona Hurmerinta.
comments powered by Disqus