Suomisportin ABC

Vuodenvaihteessa Mukwan Jyväskylä ry alkaa käyttämään Suomisportia seuran arjen pyörittämiseen. Suomisportin avulla mm. treeni-ilmoittautumiset, jäsen- ja harrastusmaksut sekä viestintä ja seuran hallinnolliset asiat ovat kätevästi saman palvelun alla. Nimenhuuto-järjestelmä jää pois käytöstä tammikuussa 2024.

Palvelun sujuvan käyttöönoton varmistamiseksi toivomme kaikkien harrastajien toteuttavan seuraavat askeleet joulukuun aikana:

1. Tee oma Sportti-tili

Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.

Katso Ohjevideo tilin luomiseen.

huom. Huoltaja: näin voit hallinnoida huollettavasi harrastamista ja urheilua

  1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai avaa Suomisportin mobiilisovellus. Mikäli sinulla ei ole vielä Sporttitiliä, rekisteröidy käyttäjäksi samassa osoitteessa tai lataa sovellus sovelluskaupastasi.
  2. Sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi.
  3. Selaimen oikeassa yläkulmassa on nimesi vieressä valikko.
  4. Avaa valikko ja klikkaa kohtaa Lisää huollettava.
  5. Täytä huollettavasi tiedot.
  6. Huollettavalle on mahdollista lisätä myös toinen huoltaja. Toisen huoltajuuskytköksen voi tehdä itsenäisesi ensimmäisen kytköksen tehnyt huoltaja tai sitten kytkös voidaan tehdä Suomisportin asiakaspalvelun kautta. Pyyntö huoltajan lisäämisestä Suomisportin asiakaspalveluun osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi. Viestissä tulee kertoa lisättävän huoltajan ja huollettavan Sportti-ID:t.

2. Liity seuran jäseneksi

Kun sporttitili on tehty, liity seuran jäseneksi jäsenkutsulinkin kautta. 

3. Liity oikeaan ryhmään

Liity omaan ryhmääsi:

  • Aikuiset
  • Minit & Junnut

4. Nauti sujuvasta sporttiarjesta tammikuussa!

Ei kun ilmoittautumaan ensi vuoden treeneihin! Osoitamme vuoden 2024 jäsen- ja harrastusmaksut Suomisportissa tammikuussa 2024. 

Jäsenkutsulinkin & ryhmiin liittymislinkit sekä tarkempaa tietoa Suomisportista löydät tältä sivulta.

comments powered by Disqus