Suomisportin ABC

Tältä sivulta löydät pikaohjeet Suomisportin käyttöönottoon.

Suomisportin avulla Mukwanissa hoidetaan mm. treeni-ilmoittautumiset, jäsen- ja harrastusmaksut sekä viestintä ja seuran hallinnolliset asiat. Jokaisen harrastajan tulee tehdä Suomisport-tili ja liittyä omaan treeniryhmään. Lisäksi voit liittyä Suomisportissa seuran jäseneksi.  

Tämä ohjeistus on tarkoitettu seuran nykyisille harrastajille. Uusi harrastaja - ole ensin yhteydessä toimintakoordinaattoriin (toimintakoordinaattori@mukwan.com). Vuoden 2024 alkeiskursseista ja ilmoittautumisohjeista tiedotetaan myöhemmin erikseen. Alkeiskursseilta harrastusta jatkavat siirretään automaattisesti omiin treeniryhmiinsä kurssin loputtua.

1. Tee oma Sportti-tili

Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.

 1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.
 2. Tilaa kertakirjautumiskoodi sähköpostiisi tai tekstiviestinä puhelimeesi.
 3. Syötä koodi kirjautumisikkunaan.
 4. Sinulle aukeaa tilinluontisivu. Täytä sivulla pyydetyt henkilötiedot. Rekisteröinnin yhteydessä sinulta pyydetään henkilötunnus. Sitä käytetään ainoastaan rekisteröintivaiheessa yksilöinnin välineenä.
 5. Klikkaa sivun lopussa painiketta Luo tili.
 6. Tilin luomisen jälkeen palvelu varmentaa alussa antamasi sähköpostiosoitteen/puhelinnumeron lähettämällä siihen koodin. Kirjoita saamasi koodi ruudun numerokenttään ja klikkaa Varmenna.
 7. Valmista tuli ja sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi!

Katso Ohjevideo tilin luomiseen.

huom. Huoltaja: näin voit hallinnoida huollettavasi harrastamista ja urheilua

 1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai avaa Suomisportin mobiilisovellus. Mikäli sinulla ei ole vielä Sporttitiliä, rekisteröidy käyttäjäksi samassa osoitteessa tai lataa sovellus sovelluskaupastasi.
 2. Sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi.
 3. Selaimen oikeassa yläkulmassa on nimesi vieressä valikko.
 4. Avaa valikko ja klikkaa kohtaa Lisää huollettava.
 5. Täytä huollettavasi tiedot.
 6. Huollettavalle on mahdollista lisätä myös toinen huoltaja. Toisen huoltajuuskytköksen voi tehdä itsenäisesi ensimmäisen kytköksen tehnyt huoltaja tai sitten kytkös voidaan tehdä Suomisportin asiakaspalvelun kautta. Pyyntö huoltajan lisäämisestä Suomisportin asiakaspalveluun osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi. Viestissä tulee kertoa lisättävän huoltajan ja huollettavan Sportti-ID:t.

2. Liity oikeaan treeniryhmään

Liity omaan treeniryhmääsi kutsulinkin kautta:

*Huoltaja: Valitse treeniryhmän kutsulinkistä klikattuasi liittyjäksi huollettavasi. 

Treeniryhmässäsi näet tulevat harjoitukset, voit ilmoittautua treeneihin ja näet viestit ohjaajilta. Maksat Suomisport-sovelluksessa kätevästi myös harjoitusmaksut. Ei muuta kuin treenaamaan!

+Sinustako uusi mukwanilainen? Liity seuran jäseneksi!

Tule mukaan mukwanilaisten iloiseen joukkoon ja liity seuran jäseneksi! Vuosittainen jäsenmaksu on 25€, ja jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Jäsenenä pääset osallistumaan seuran päätöksentekoon ja osallistumaan seuran tapahtumiin joko ilmaiseksi tai muita edullisemmin. Seuran omia tapahtumia ovat esim. kaudenpäätösjuhla, Mukwan mäessä ja Mukwan Cup.  Seura pyörii vapaaehtoispohjalta, ja seuratoiminta tarjoaakin treenien ohelle hauskaa yhteistä tekemistä. Olisitko kenties sinä mukana ideoimassa ja toteuttamassa Mukwanin seuraavaa yhteistä tapahtumaa?

Mukwanin jäseneksi voit liittyä klikkaamalla alla olevaa jäsenpyyntölinkkiä. Liittymällä jäseneksi hyväksyt seuran säännöt.

Linkki jäsenliittymispyyntöön: https://seurat.suomisport.fi/invite/42993c7b-0312-483d-9194-27b22207abee

Jäsenmaksu maksetaan Suomisportissa. Kun jäsenliittymispyyntösi on käsitelty, jäsenmaksu 25€ tulee automaattisesti näkyviin Suomisportiin Avoimet maksut-kohtaan. Emme lähetä enää laskuja. 

Tuliko ongelmia?

Ongelmatilanteissa voit kysyä neuvoa toimintakoordinaattorilta (toimintakoordinaattori@mukwan.com) tai nykäistä treeneissä ohjaajia hihasta. Teknisissä haasteissa apua voi saada myös Suomisportin asiakaspalvelusta: suomisport@olympiakomitea.fi.

comments powered by Disqus