Ilmoittaudu aikuisten ja nuorten 14v+ alkeiskurssille!

Alkeiskurssi väh. 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Taekwondossa jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti, joten mukaan uskaltaa hyvin tulla myös ilman liikunnallista taustaa. Taekwondossa kuntosi kohoaa hauskalla tavalla yhdessä treenaten. Lajitaitojen ohella saat lisää voimaa ja venyvyyttä kuin huomaamatta! Olisiko nyt aika aloittaa uusi harrastus?

Seuraavat alkeiskurssit alkavat syksyllä 2024!


Tule mukaan aikuisten ja nuorten 14v+ kevään 2024 alkeiskurssille

Aikuisten ja nuorten 14v+ alkeiskurssi järjestetään Lohikosken koululla. Kurssi alkaa keskiviikkona 6.3.2024 ja jatkuu 16.5.2024 saakka. Alkeiskurssin harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 20.00-21.30 ja torstaisin klo 19.30-21.00.

Ilmoittaudu kurssille Suomisportissa:

Suomisportissa näet tulevat treenit ja voit ilmoittautua mukaan harjoituksiin. Kurssin hinta on 50 euroa ja se kattaa harjoitukset kevätkauden loppuun asti. Opiskelijahinta JYU- ja JAMK-opiskelijoille on 30 euroa. Muutama ensimmäinen kerta on kokeilukertoja, joista emme laskuta. Alkeiskurssimaksu maksetaan Suomisportin kautta.

Mukaan ensimmäiselle kerralle tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Meillä harjoitellaan paljain jaloin. Sisäänkäynti Lohikosken koulun liikuntasaliin tapahtuu koulun alapihan vasemmalla seinustalla olevasta E-/keittiöovesta. Ovessa on summeri.

Huomioithan, että seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan mahdollisten harjoituksissa sattuvien tapaturmien varalta, vaan vakuutukset tulee hankkia itse. 

Harjoituksiamme voi tulla katsomaan milloin vain. Otathan etukäteen yhteyttä ohjaajiimme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: contact(at)mukwan.com. 

comments powered by Disqus