Nimenhuuto-ilmoittautumisjärjestelmä internetissä

Käytämme harjoitusten suunnittelun tukena Nimenhuuto-ilmoittautumisjärjestelmää. Otamme harjoitusmerkinnät ylös vain Nimenhuudon kautta, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen kannattaa nyt viimeistään rekisteröityä ja ilmoittautua harjoituksiin, jotta vyökokeeseen tarvittavia harjoituskertoja kertyy jatkossa. Ohjaajat tarkistavat paikallaolijat Nimenhuudosta jokaisen treenikerran yhteydessä.

Nimenhuutoon voit käydä rekisteröitymässä täällä.
Lisäät vain nimesi ja sähköpostisi. Joukkueen salasana on mukwan.

Tämän jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja voit sitä kautta kirjautua sivuille ja käydä merkitsemässä paikallaolosi/harrastajan paikallaolon harjoituksiin ja tapahtumiin, joihin aiot osallistua. Jatkossa voit kirjautua suoraan järjestelmään nimen ja salasanan avulla. Harjoituksiin osallistuminen kannattaa merkitä viikoksi eteenpäin, esimerkiksi sunnuntaina. Ohjaajien on helpompi suunnitella harjoituksia, kun osallistumismäärä on tiedossa ennakkoon. Ole tarkkana, että ilmoittaudut oikeaan harjoitukseen, samalle päivälle on usein monien eri ryhmien harjoituksia. 

Jos nimesi näkyy ilmoittautumisissa valkoisella pohjalla, et ole vielä rekisteröitynyt, vaan kirjaudut joka kerta vieraana. Jos olet jo rekisteröitynyt, pääset kirjautumaan Mukwanin Nimenhuuto-sivulle täältä. Jos salasana tai tunnus on unohtunut, sivustolta löytyy ohjeet tilin palauttamiseen.
Huom! Jos harjoituksiin on 12 tuntia ennen harjoitusten alkua ilmoittautunut ohjaajan lisäksi vain yksi henkilö, treenit perutaan automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Jos ilmoittautuneita on kaksi tai enemmän, treenit järjestetään normaalisti.
 
comments powered by Disqus