Nimenhuuto-ilmoittautumisjärjestelmä internetissä

Käytämme minien ja junioreiden harjoitusten suunnittelun tukena Nimenhuuto-
ilmoittautumisjärjestelmää. Otamme harjoitusmerkinnät ylös vain Nimenhuudon kautta, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen juniorin ja minin kannattaa nyt viimeistään rekisteröityä ja ilmoittautua harjoituksiin, jotta vyökokeeseen tarvittavia harjoituskertoja kertyy jatkossa. Ohjaajat tarkistavat paikallaolijat Nimenhuudosta jokaisen treenikerran yhteydessä.

Nimenhuutoon voit käydä rekisteröitymässä täällä.
Lisäät vain nimesi ja sähköpostisi. Joukkueen salasana on mukwan.

Tämän jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja voit sitä kautta kirjautua sivuille ja käydä merkitsemässä paikallaolosi/harrastajan paikallaolon harjoituksiin ja tapahtumiin, joihin aiot osallistua. Jatkossa voit kirjautua
suoraan järjestelmään nimen ja salasanan avulla. Harjoituksiin osallistuminen kannattaa merkitä viikoksi eteenpäin, esimerkiksi sunnuntaina. Ohjaajien on helpompi suunnitella harjoituksia, kun osallistumismäärä on tiedossa ennakkoon.

Lisäksi otamme käyttöön uuden käytännön treenien aihe-alueeseen liittyen. Laitamme viimeistään edellisenä päivänä kommentin Nimenhuutoon, jos treeneissä tarvitaan otteluvarusteita. Näihin treeneihin kannattaa siis valmistautua laittamaan osa suojista päälle jo treenien alussa (jalkapöytäsuojat, säärisuojat, käsivarsisuojat, alasuojat), jolloin pääsemme nopeammin aloittelemaan itse treeniä, eikä arvokas treeniaika kulu varusteiden laittamiseen. Myös muut suojat, kuten panssari, kypärä, hammassuojat ja hanskat kannattaa laittaa valmiiksi niin, että ne saa tarvittaessa helposti päälle. Tarkistakaa kotona kynnet lyhyiksi niin sormista kuin varpaista erityisesti silloin, kun huomaatte, että luvassa on ottelutreeniä. Se auttaa säilyttämään varusteet paremmassa kunnossa.
Jos nimesi näkyy ilmoittautumisissa valkoisella pohjalla, et ole vielä rekisteröitynyt, vaan kirjaudut joka kerta vieraana. Jos olet jo rekisteröitynyt, pääset kirjautumaan Mukwanin Nimenhuuto-sivulle täältä. Jos salasana tai tunnus on unohtunut, sivustolta löytyy ohjeet tilin palauttamiseen.
comments powered by Disqus