Mukwanin uutuus: kuntotaekwondoa kaksi kertaa viikossa

Mukwan tarjoaa nyt myös taekwondon kuntoryhmän! Jos haluat harjoitella lajinomaisesti kuntoilumielessä, mutta syvempi paneutuminen taekwondoon ei kiinnosta, on tähän nyt hyvä mahdollisuus.

Yli 14-vuotiaille tarkoitetuilla kuntotaekwondovuoroilla treenataan lajin perusasioiden ja muiden harjoitteiden avulla kuntoa, voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Jokaisella on myös halutessaan mahdollisuus haastaa itseään erilaisten turvallisten sparrien avulla. Harjoitteluun riittää normaalit liikuntavarusteet, joten erillisiä pukuja tai suojia ei välttämättä tarvitse hankkia.

Perinteiset taekwondoharjoitukset eri ikäryhmissä jatkuvat Mukwanilla edelleen. Nuorten ja aikuisten ryhmäläisillä eli yli 14-vuotiailla on oikeus osallistua kuntotaekwondoharjoituksiin ilman lisämaksua. Kuntoryhmä tarjoaa siis erinomaisen mahdollisuuden ohjattuun lisätreeniin!

Kuntotaekwondon ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Varsinainen harjoitus kestää tunnin. Sen päälle on noin puolen tunnin vapaaehtoinen sparriosuus. Tämä sopii siis hyvin myös taekwondoryhmän harrastajille, jotka haluavat kilpailla tai muuten tykkäävät sparraamisesta.

Kuntoryhmästä on halutessaan mahdollisuus siirtyä taekwondoryhmään. Jatkossa kaikki uudet aikuisharrastajat otetaankin mukaan toimintaan kuntotaekwondon kautta. Kuntoryhmään voit liittyä milloin vain, erillisiä alkeiskursseja aikuisille ei ole. Tutustu Mukwanin harjoitus- ja jäsenmaksuihin ja muistathan lisäksi huolehtia vapaa-ajan vakuutuksesi kuntoon.

Tsekkaa harjoitusvuorot ja tule hikoilemaan hyvässä seurassa!

« Takaisin
comments powered by Disqus