Seuravaatetilaus

Nyt on saatavilla Mukwanin jäsenille seuran omat asut arkeen, ulkoiluun ja liikuntaan!

Asut ovat nähtävillä osoitteessa https://lockerroom.adidas.fi/p/QoX0a2TJfrX99wa hintoineen (lopullisiin hintoihin voi tulla vielä muutaman euron muutoksia painatuksista riippuen).

Painatuksina tulee Mukwanin logo eteen ja teksti selkään, ja ainakin tuulipukuihin tulee myös oma nimi pienellä eteen kuten nykyisissä tuulipuvuissammekin. Vaatteita voi sovittaa Mukwanin sisäharjoituksissa juhannukseen asti. Mikäli nämä ajat eivät sovi, voi vaatteita sovittaa myös Intersportissa.

Teemme vaatteista yhteistilauksen, älä siis yritä ostaa yllä olevan linkin kautta. Haluamansa vaatteet voi varata ilmoittamalla asiasta seurakoordinaattorille: seurakoordinaattori@mukwan.com. Otathan muistiinpanovälineet sovitukseen, niin ei tule sekaannuksia tilauksissa. Varaukseen tarvitaan nimi, tilaamansa vaatteet (koko, kappalemäärä) ja laskutustiedot (sähköpostiosoite). Tilaus tehdään pian juhannuksen jälkeen, joten ilmoitathan tilauksestasi juhannukseen mennessä.

Seuravaatteiden osto ei ole pakollista, mutta se tuo mukavaa yhteishenkeä, kun esimerkiksi ulkotreeneissä ja kisoissa tunnustamme oman seuran värejä. Jos treeneihin haluaa tulla dobok valmiiksi päällä, on hyvä ostaa seuran tuulipuku siihen päälle, niin treenivaatteet eivät likaannu.

comments powered by Disqus